وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

هشدار معاون وزیر بهداشت درباره انجام زایمان تقویمی

هشدار معاون وزیر بهداشت درباره انجام زایمان تقویمی معاون درمان وزارت بهداشت، در خصوص عوارض انجام تولد تقویمی از طریق سزارین هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 19
کد خبر: ۱۲۶۹۴۵

به گزارش راهبرد معاصر سعید کریمی گفت: طبق بیانیه سازمان جهانی بهداشت انجام سزارین به عنوان یک روش تولد برای نجات مادر و نوزاد در حد ۱۰ تا ۱۵ درصد منطقی بوده و بیش از این میزان نه تنها منفعتی برای مادر و نوزاد ندارد بلکه بر عکس مادر و نوزاد را در معرض مخاطرات قرار می‌دهد.

وی افزود: عوارض مادری سزارین نه تنها در بارداری فعلی بلکه در بارداری‌های بعدی، احتمال ایجاد عارضه و یا مرگ و میر را افزایش می‌دهد که این امر یک تهدید برای افزایش جمعیت نیز محسوب می‌گردد.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: زایمان زودرس یا دیررس برای درج تاریخ تولد خاص باعث به خطر افتادن سلامت مادر و جنین می‌شود و این اقدام نه تنها نشان از خاص بودن و تمایز فرهنگی خانواده ندارد بلکه بهانه درج این تاریخ ویژه در شناسنامه ممکن است برای یک عمر سلامت جنین را به خطر بیندازد.

وی تاکید کرد: شواهد علمی روز دنیا، موید اهمیت تکمیل مدت طبیعی بارداری است، به نحوی که تولد نوزاد قبل از کامل شدن دوره بارداری، بر روی تکامل ارگان‌های مختلف نوزاد تأثیر منفی خواهد داشت.

کریمی افزود: در سال‌های اخیر متأسفانه شاهد افزایش معنادار سزارین‌های غیر ضروری (پیش از موعد) تاریخ‌های مناسبتی و تقویمی در برخی بیمارستان‌های کشور هستیم که این امر می‌تواند علاوه بر تحمیل هزینه اضافی به خانواده‌ها و بخش درمان، عوارض جسمانی و حتی خطرناک برای مادر و جنین داشته باشد.

وی ادامه داد: این موضوع بر خلاف سیاست‌های وزارت بهداشت در حوزه ترویج زایمان طبیعی ایمن و حفظ سلامت مادر و نوزاد است. بر این اساس، با بیمارستان‌ها و پزشکانی که سابقه آمار بالای سزارین مدیریت نشده در تاریخ‌های خاصی داشته باشند، برخورد خواهد شد./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار